Service & Onderhoud


Na het opleveren van uw website is het van belang dat de weergegeven informatie actueel blijft. Op deze manier bent u beter vindbaar en laat u meteen een professionele indruk achter. Daarnaast is het van belang dat de gebruikte software regelmatig geüpdate wordt om de beveiliging op peil te houden.

Waarom je website onderhouden

Naast het toevoegen/wijzigen van teksten en afbeeldingen op uw website of webshop kunt u het toevoegen van producten of pagina’s en het veilig houden van uw website of webshop uit handen geven. natuurlijk verouderd ook uw nieuwe website, dit komt onder andere doordat er nieuwe browsers bijkomen, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet langer perfect werkt. Niets is zo vervelend als een ‘error’ in het contactformulier of de melding “Deze pagina kan niet worden gevonden”.
service en onderhoud illustratie

Voordelen van een bijgehouden website/webshop:

- Een professionele indruk
- Een beter vindbare website/webshop
- Meer (tevreden) bezoekers
- U heeft hier zelf geen omkijken naar
- Een veilige website/webshop


Met onze onderhoudsdienst ondersteunen wij u daarin. Mocht u uw website niet door ons hebben laten ontwikkelen, dan kunt u nog steeds gebruik maken van deze dienst.

Contact Me

CIW Certified

Certified Internet webprofessional logo

Like Me?